webdesign

Tijd voor een nieuwe website?

Stel: u heeft een bloeiende onderneming, maar uw huidige website matcht niet meer met de groei van uw bedrijf. U trekt niet genoeg potentiële klanten aan en vraagt zich af hoe dat komt? Dan is het misschien tijd om uw website een make-over te geven. Wij van SALESMAKERS zetten alle redenen voor een grondige opfrissing graag op een rijtje:

  • Uw website heeft al jarenlang hetzelfde design: Om uw (potentiële) klanten te blijven boeien, is een aantrekkelijke visuele update een must. Wij raden aan om uw website elke drie jaar in een nieuw jasje te steken. Met een moderne en frisse website maakt u niet alleen een professionele indruk, maar krijgen klanten ook meer voeling met uw bedrijf.
  • De informatie op uw website is niet toegankelijk: Heeft u zich bijgeschoold in een nieuwe techniek of biedt u sinds kort andere diensten aan? Dan is het belangrijk dat klanten daarvan op de hoogte zijn. Daarom laat u uw teksten en/of blogberichten best regelmatig herzien. Heldere, informatieve en krachtige taal met een creatieve twist levert alleen maar voordelen en geeft uw klantenbestand een boost.
  • Op technisch vlak staat uw website (nog) niet op punt: In tijden waarin alles online gebeurt, moet uw website aan eender welk scherm aangepast zijn. Zowel op pc, laptop, smartphone als op tablet moet jong en oud eenvoudig kunnen navigeren. Bovendien moet de laadsnelheid van uw website op-en-top zijn. Als (potentiële) klanten langer dan drie seconden moeten wachten, haken ze meestal al af. Tot slot is ook databeveiliging cruciaal om personen met kwade bedoelingen (bv. hackers) op afstand te houden.
  • Uw website is moeilijk terug te vinden in Google: Een hoge positie in de zoekresultaten zet uw onderneming meteen in de kijker. De juiste kernwoorden gebruiken (oftewel SEO-optimalisatie) en een goede structuur van uw website zijn naast een aantrekkelijk design ook essentieel. Met een goed vindbare website springt u er tussen de vele concurrerende webpagina’s gegarandeerd uit.
  • Er is nog geen link naar uw socialemediakanalen: Bent u (onlangs) actief geworden op sociale media? Dan heeft u de sleutel in handen om de deur naar een groter klantennetwerk te openen. Geef (potentiële) klanten de mogelijkheid om via uw website uw Facebook-, Instagram-, of LinkedInkanaal te bezoeken. Zij vormen immers mee het digitale visitekaartje van uw bedrijf.

Wil u na het lezen van bovenstaande stappen in actie schieten, maar weet u niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan staat SALESMAKERS graag tot uw dienst met de nodige ondersteuning. Geef ons gerust een seintje via info@salesmakers.be of bel op het nummer 0800 7 65 63.

Author

admin