BRX N9001

Compacte en krachtige server om uw gegevensbeheer te stroomlijnen

Compacte en krachtige server

BRX N9001 is een compacte network-attached storage-oplossing die is ontworpen om uw gegevensbeheer te stroomlijnen. Hiermee kunt u gemakkelijk gegevens delen, foto’s indexeren en back-ups nemen van uw websites. U geniet van uitgebreide gegevensbescherming en herstelopties.

BRX N9001 head
BRX N9001 f
BRX N9001 r

Verhoog de prestaties met ingebouwde SSD-sleuven

BRX N9001 heeft twee ingebouwde M.2 SSD-sleuven, zodat u de SSD-cachefunctionaliteit volledig kunt benutten. Voeg een SSD-cache toe voor een tot 20 keer snellere I/O-respons zonder de schijfladen aan de voorzijde te gebruiken.

Versnelling van veeleisende toepassingen

Een krachtiger processor maakt berekeningsintensieve toepassingen sneller. De nieuwe processor met 2 kernen verbetert het indexeren van foto’s, verkort de responstijden van databases en maakt de respons van PHP-webtoepassingen efficiënter. Categoriseer gemakkelijk uw fotoherinneringen, beheer bestanden probleemloos op meerdere computers en mobiele apparaten en geniet van razendsnelle webtoepassingen.

Open en synchroniseer naadloos uw bestanden

De BRX N9001 biedt een ingebouwde universele portal zodat u overal en altijd toegang heeft tot uw gegevens en u uw bestanden op diverse platforms, zoals Windows, macOS, Linux, Android en iOS, kunt synchroniseren.

Synchroniseer bestanden op verzoek: Bespaar opslagruimte en netwerkbandbreedte op uw pc.

Ga terug in de tijd: Vind eenvoudig eerdere versies van uw gedeelde bestanden terug.

Maak back-ups van uw gegevens: Bescherm uw bestanden met geplande back-ups of in realtime.