Online marketing

Aan de hand van aangepaste trefwoorden en advertenties op Google verhogen wij de online zichtbaarheid van uw onderneming. Ook optimaliseren we uw sociale media.

Het belang van online marketing

sociale media marketing
online marketing sociale media

Socialmediamarketing

Qua sociale media starten we marketingcampagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn. We creëren daarmee meer naamsbekendheid en zichtbaarheid voor uw bedrijf en genereren er meer leads mee.  We meten gericht welke campagnes aanslaan en sturen bij waar nodig. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Verbeter uw online zichtbaarheid met SEO

Met SEO streven we voornamelijk resultaten op lange termijn na. We verbeteren daarbij uw zichtbaarheid en positie in Google a.d.h.v. specifieke zoekwoorden en een optimale laadsnelheid.

Met Google Search Console, Google Analytics en Google Tag Manager brengen we de verbeterpunten van uw website in kaart en optimaliseren we die waar nodig. Dat doen we door:

Na afloop ontvangt u een gedetailleerde analyse met de resultaten voor en na de optimalisatie. U krijgt ook maandelijks een overzicht van uw positie in Google per trefwoord.

SEA campagnes

SEA, praktische betalende advertenties

Bij SEA zetten we advertenties op voor producten of diensten waarnaar klanten doelgericht op zoek zijn. De advertenties zijn erg effectief op korte termijn. U kan zelf uw budget en doelpubliek bepalen en genereert zo eenvoudig meer leads. Wij ontwerpen uw SEA-campagne geheel op maat en begeleiden u waar nodig. Daardoor zal u moeiteloos potentiële klanten kunnen overtuigen.