MicrosoftTeams image 1
Sturen uw klanten ook hun kat?

Wij bieden de oplossing

Onderneem merkwaardig

Last van 'no-shows'?

Koppel ons online boekingssysteem aan uw salesmakerswebsite en voorkom klanten die niet komen opdagen. Uw klanten kunnen zo online aanvinken voor welke dienst ze willen langskomen en boeken zelf in om welk uur ze langskomen. Bovendien koppelen we dat aan uw eigen agendasysteem.

Together, we make more sales!

Maak nu een afspraak !

Merkwaardige pakketten

Onze merkwaardige pakketten zijn speciaal samengesteld om uw bedrijf te boosten.
Spaar tijd en geld uit en focus op uw corebusiness.

reservatie

Deze klanten en 1000 andere gingen u voor

Software & hardware

Onze pakketten omvatten niet enkel uw website of webshop, maar ook hardware om een lokale back-up van uw website en documenten te maken.

Onderhoud & aanpassingen

Wij onderhouden uw website gedurende de volledige overeenkomst en passen wij die aan naar wens met tekst, afbeeldingen of tijdelijke acties. Eén keer per maand kan u die aanpassingen aanvragen. Die frequentie kan u nog opschalen als u dat wenst.

Inclusief vertaaldienst

Afhankelijk van uw overeenkomst kan u uw website door ons laten vertalen. Zo is ons basispakket beschikbaar in het Nederlands in het Frans, maar zijn andere talen (bv. Engels en Duits) mogelijk mits een kleine meerprijs.

Huidig contract wordt overgenomen

Als uw huidige provider ermee akkoord gaat, kunnen wij uw geldende contract onder dezelfde voorwaarden overnemen. Contacteer onze medewerkers voor een vrijblijvende afspraak om inlichtingen in te winnen.

Overtuigende & foutloze teksten

Onze copywriters frissen uw teksten op en selecteren de juiste trefwoorden om uw bedrijf in de kijker te zetten. Ze brengen een duidelijke boodschap over die een breed publiek aanspreekt. De copywritingservice zit in alle BREEX Salesmakers-pakketten inbegrepen.

(Re)branding

Aan creatieve designers bij BREEX Salesmakers geen gebrek. Ons team ontwerpt zowel online als offline grafisch materiaal dat uw bedrijfsverhaal vertelt. Denk daarbij aan logo’s, banners, visitekaartjes en wagenbestickering.