Uw webdesignbureau in & rond Gent

Bent u op zoek naar een webdesignbureau in de buurt van Gent? Bij BREEX Salesmakers kan u uw website of webshop volledig op maat laten maken.

Contacteer ons

Uw webdesign op maat

Steeds meer particulieren en bedrijven gebruiken het internet als bron om diensten en producten op te zoeken en te verkrijgen. Als bedrijf is het dus cruciaal om online goed gezien te worden. Een kwalitatieve website of webshop voor uw bedrijf aanmaken, is nog nooit zo belangrijk geweest.

Wil u met uw bedrijf online meer opvallen? Of u nu een professionele website of een webshop wil laten maken, bij BREEX Salesmakers Gent bent u aan het juiste adres. Vertrouw op uw lokaal webdesignbureau om uw website of webshop op maat van a tot z te laten bouwen.

webshopcolman2
tuinbedrijf

Voordelen van een nieuwe website of webshop

Heeft u interesse in een nieuwe website of webshop? Laat die dan persoonlijk samenstellen en geniet van talloze voordelen. Ons team adviseert u graag uitvoerig over de mogelijkheden. Wij helpen u de ideale website of webshop te bouwen. Benieuwd naar wat u van ons kan verwachten? Hieronder vindt u de voornaamste troeven van een samenwerking met BREEX Salesmakers:

Al meer dan 1000 tevreden klanten

Al heel wat bedrijven waren u voor. Bij BREEX Salesmakers Gent staan wij klaar om voor u een doeltreffende website of webshop te maken die in het oog springt. Onze klanten prijzen ons om onze efficiënte werkwijze en resultaten. Bekijk hieronder enkele websites en webshops die wij voor onze klanten gebouwd hebben:

Deouderoute

Eerder voor een website of voor een webshop kiezen?

Het belangrijkste verschil tussen een website en een webshop is het doel. Een website heeft immers als hoofdzakelijk doel om bezoekers te informeren, terwijl de bedoeling van een webshop is om producten te verkopen. Het is dan ook logisch dat die twee er anders uitzien.

Bij BREEX Salesmakers in Gent helpen wij u de beste keuze te maken. Daarna kan u uw website of webshop volledig op maat van uw wensen laten ontwerpen. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu alvast een vrijblijvende offerte aan.

Een website laten maken door ons ervaren team?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Back-up & beveiliging van uw website/webshop

Als webdesignbureau hechten wij bij BREEX Salesmakers Gent veel belang aan de beveiliging en back-up van uw website of webshop. Met kwaliteitsvolle en gebruiksvriendelijke soft- en hardware zorgen wij dat u gerust kan zijn van uw online aanwezigheid. Onze technici komen bij u langs voor de installatie en het onderhoud van uw beveiligingssysteem.

responsief webdesign

Breex Salesmakers , uw veelzijdig webdesignbureau

Webdesignbureau BREEX Salesmakers voorziet niet alleen klanten in Gent van nieuwe websites en webshops, maar is in heel Vlaanderen actief. Ons team is samengesteld uit gemotiveerde professionals met elk hun eigen vakgebied, waaronder webdesigners, webdevelopers en copywriters. Door die expertise te combineren, kunnen wij u helpen om de ideale website op maat van uw bedrijf en doelpubliek vorm te geven. Wil u meer weten over wat BREEX Salesmakers voor u kan doen? Maak nu alvast een afspraak en wij beantwoorden al uw vragen tijdens een vrijblijvend gesprek.

mockup05

Hoeveel kost een website of webshop?

Een degelijke website of webshop is een interessante investering voor uw bedrijf. De kosten van een website of webshop kunnen variëren. De grootte van uw website speelt daarin een rol. Daarnaast kunnen bepaalde functionaliteiten in uw website of webshop geïntegreerd worden. Wil u uw website bijvoorbeeld met AutoScout24 koppelen?  Of wenst u een bestelapp of afspraaktool aan uw webshop toe te voegen? Die extra opties kunnen de prijs van uw website of webshop danig beïnvloeden.

Als professioneel webdesignbureau weten we hoe belangrijk een degelijk beveiligde website is. Die diensten behoren namelijk tot het onderhoudspakket van websites en webshops die wij u aanbieden. Een NAS-server wordt inbegrepen in dit onderhoudspakket. Die server maakt geregeld back-ups van uw website, zodat u geen risico loopt om gegevens te verliezen.